• home-header-afbeelding-Loonstrokie-2.jpg

  Strokie!
  'T eind van de maand is in zicht!

 • home-header-afbeelding-Loonstrokie-1.jpg

  Wat doet jij met je Loonstrokie?
  Shoppen natuurlijk!

 • home-header-afbeelding-Loonstrokie.jpg

  Hé! HR managert!
  Regel voor jouw mensen ook Loonstrokie.

 • header-afbeelding-Loonstrokie-V5.jpg

Wij zoeken Rotterdamse ondernemers

Hiero moet je zijn. Beter een goede buur dan een verre vriend is het gezegde. Wij maken dat waar. Zoek niet buiten de stadsgrenzen van Rotterdam naar een professioneel loonadministratiekantoor. Het volledig ontzorgen van je loonadministratie vind je immers al aan de overkant van de Nieuwe Maas. Wij steken onze nek uit voor gerse Rotterdamse ondernemers en doen onze te gekke loonadministratie voor bedrijven die het ondernemerschap serieus nemen. Zij die bewust kiezen voor een ‘niet halen maar brengen’ customer journey én een ‘fluitend naar mijn werk’ employee experience.

Meer informatie ▸

Loonstrokie is duidelijk

Het Rotterdamse Loonstrokie is vernieuwd en kent als geen ander de mentaliteit van de werkstad. Niet lullen, maar poetsen. Ondernemers willen geen tijd besteden aan administratieve werkzaamheden. Besteed de volledige loonadministratie daarom zo flink mogelijk uit in 010, bij Loonstrokie. Tebbie dan? Nou een volledige gecontroleerde en waterdichte loonadministratie én aandacht voor je individuele medewerker. Alleen zoals Loonstrokie dat kan doen: op z’n Rotterdams. Gerser dan elk ander loonadministratiekantoor. Wij slaan voortdurend bruggen tussen medewerkerstevredenheid en –loyaliteit enerzijds en loonadministratie, ondernemen en fun anderzijds. Bakkie pleur?

Meer over Loonstrokie ▸

Kappers - Loonstrokie

Jouw loonadministratie tot in de puntjes verzorgd?

Ben je kapper of eigenaar van een kapsalon? Let dan goed op! Loonstrokie is waar je moet zijn voor je loonadministratie. Niet lullen, maar poetsen denken wij als Rotterdams administratiekantoor. Jij knipt knappe koppies en wij houden alle gegevens over jouw medewerkers en de loonbetalingen bij.

Loonadministratie voor kapsalons ▸

Je eigen werkplek pimpen 
of een schouderklopje voor je collega?

Doe jouw idee op de bus ▸

Hiero moet je zijn! Waarom?

Loonstrook

Een gelikte salarisstrook, dat verdient elke Rotterdamse topper. Alles erop en eraan, plus extra’s die je hoog van de Euromast-toren wilt blazen. Ontvangt jouw personeel hem al?

Journaalpost

De salarisadministratie is niet compleet zonder journaalpost. Alle benodigde journaalposten in een centraal overzicht. Met betaalbestand voor de bank. Zoals het hoort. Ja toch, niet dan?

Aangifte belastingdienst & Pensioenfonds

Met blits opgestroopte mouwen zorgen wij voor de aangifte loonheffing. Uitvoering pensioenfondsen voor die kanjers idem dito.

Jaaropgave

Een loonstrook en de jaaropgave zijn belangrijke gegevens ter controle van de berekening en uitbetaling van salaris. Zo gepiept, met de snelheid van een Watertaxi.

Laatste nieuws

Autopas en Passie gaan hand in hand

Wendy (1) kop.jpg12 okt 'Zelfsturend', 'sociocratisch', die termen heb je vast wel eens voorbij zien komen. Maar wat betekenen ze, en hoe zien ze eruit in de praktijk? Het Rotterdamse MKB Brandstof, bekend van de ... lees verder

Bio Futura declareert onkosten via Declaree

thumb__600_0_0_0_landscape.jpg15 jun Bio Futura is een internationale leverancier van composteerbaar verpakkingsmateriaal en wegwerpservies van 100% hernieuwbare grondstoffen. Hiermee bieden ze een duurzaam alternatief voor ... lees verder

Ik wil overstappen

Scroll naar boven