« Terug

De overtreffende trap in ondernemen

12-afbeelding-blog-pagina-1920px-breed.png29 mrt

Loonstrokie werkt met hardwerkende ondernemers uit de Maasstad. Wij slaan voortdurend bruggen tussen medewerkerstevredenheid en –loyaliteit enerzijds en loonadministratie, ondernemen en fun anderzijds. Een inspiratie voor Rotterdamse ondernemers die toe zijn aan een nieuwe zakelijke samenwerking. De (over)stap is simpel: geef ons een belletje of berichtje en wij gaan voor je aan de slag. Vastberaden en baanbrekend.

Met alleen al de laatst ontvangen loonstroken hebben wij voldoende informatie om te starten. Op elk gewenst moment van het jaar kun je overstappen naar de leukste club van 010.”

stuurt mij een Loonstrokie ▸

Hup hup overdragen

Werken met Loonstrokie werkt heel simpel. Jij als directeur, HR manager of hoofd administratie gelooft je ogen niet. De huidige loonadministratie is in een mum van tijd overgedragen. Zo gepiept, net als een zorgeloos ritje in de Rotterdamse Watertaxi van punt A naar B. Wat je ervoor terugkrijgt, is goud waard. Onze manier van zakendoen is direct, transparant en met een gezonde dosis humor, enthousiasme en daadkracht. Passend bij de Rotterdamse mentaliteit.

Maandelijkse inspiratiebommetjes

De loonstroken van Loonstrokie zijn meer dan een droge salarisspecificatie voor je medewerkers. Hard werken betekent ook fun. Kans maken op een cursus plat Rotterdams, een volledig gepimpte werkplek, abseilen van de Euromast of dineren bij Herman den Blijker: het zijn deze extraatjes die zorgen voor enthousiaste medewerkers. Een onverwacht inspiratiebommetje aan het einde van de maand. Telkens weer een verrassende inhoud, zonder te overdrijven.

Net als confetti

Genoeg momenten in het jaar die aanleiding geven tot extra aandacht en waardering. Wat dacht je van Kerst, Pasen, Koningsdag en andere feestdagen? Inhaken op de actualiteit zonder verwachtingen. Kijk maar wat er gebeurt. Het enthousiasme en de positiviteit blijven niet alleen hangen op de werkvloer, maar gaat ook in de binnenzak mee naar de klant. Ontzorgen is ons vak en geldt als fundament voor onze diensten.

stuurt mij een Loonstrokie ▸

« Terug

Scroll naar boven