Nostradamus. De app waar ook jij als het goed is kennis mee hebt lopen te maken. Maar hoe zit dat dan, het gebruiken van die app... Appeltje eitje, of moet je daar echt even voor gaan zitten? Dion, gebruiker van de app, vertelt erover in dit nieuwsbericht. Geen betaald sponsorbericht. Helemaal eerlijk.
Dion Bouman, nu 48 jaar oud, is op 1 april 2000 (geen grapje!) bij La Cocotte begonnen als sous-chef. Al vrij snel hierna promoveerde hij tot chef kok en sinds 1.5 jaar mag hij zichzelf bedrijfsleider noemen. In zijn vrije tijd besteedt Dion graag aandacht aan zijn gezin en wandelt hij met de hond. Ook is hij niet vies van een beetje klussen.
"Wij zijn als bedrijf de Nostradamus app gaan gebruiken om een betere controle te kunnen krijgen op de personeelskosten. Door de app heb je een duidelijk beeld van alle uren die gedraaid worden door het personeel, waardoor je ook een goed overzicht krijgt in de vakantie-, over- en minuren. Doordat deze geregistreerd worden, kunnen daar geen misverstanden over ontstaan."
"Van het personeel zelf hoor ik ook positieve berichten: Het is voor hen overzichtelijk en duidelijk en ze weten waar ze aan toe zijn."
"De app wordt tot nu toe gebruikt voor de (uren)registratie van het personeel. Helaas kunnen wij vanwege de corona de app niet zodanig gebruiken om een beeld te krijgen van de omzet, omgerekend naar de personeelsuren. Zo zou je perfect je personeel in kunnen roosteren. Op rustige dagen minder en goedkopere krachten, op drukke dagen juist weer meer en meer ervaren krachten. Ik kijk erg uit naar het moment dat alles weer normaal is. Het lijkt mij een mooie ervaring om met deze app een juiste inzage te krijgen van de cijfers en op die manier goede budgetteringen te kunnen maken voor in de toekomst!"
"Dat alles goed verwerkt is in een systeem. De uren, roosters, registratie. Dat geeft zo veel rust. Van het personeel zelf hoor ik ook positieve berichten: Het is voor hen overzichtelijk en duidelijk en ze weten waar ze aan toe zijn."
"Ik zou het gebruiken van de app aanbevelen aan bedrijven die werken met veel parttimers, maar ook aan bedrijven die meerdere afdelingen hebben binnen de organisatie."
La Cocotte staat voor smaakvol eten in een sfeervolle omgeving. In de Brasserie serveert La Cocotte de heerlijkste gerechten. Altijd vers, met een goed glas wijn. Van een koekje bij de koffie tot chique diner: bij La Cocotte wordt alles met aandacht gedaan. En het zit in het bloed - ze zijn de derde én vierde generatie van een veelzijdig familiebedrijf in het Rotterdamse Havengebied. Zodra het weer kan, is iedereen van harte welkom om de sfeer letterlijk en figuurlijk te komen proeven!
Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer