Over-Loonstrokie-links1.png

Loonstrokie voor mij

Leuk en aardig, al dat gereutel. Maar wat levert het nou op voor mij? Wij lopen beloftes te doen, dat is gewoon eng. De diensten van Loonstrokie zijn heel divers, net als de stad waarin we werkzaam zijn.

"Zoek nou niet buiten de stadsgrenzen van Rotterdam naar een professioneel loonadministratiekantoor."

De basis is altijd een goede loonadministratie. Maar we zijn de beroerdste niet: wij helpen met een eventuele WKR-check en een second opinion op de financiële administratie.

En dan nog iets, we ondersteunen zelfs, indien gewenst, jouw toppers van werknemers bij het doen van hun eigen aangifte inkomstenbelasting. De overtreffende trap van serviceverlening noemen we dat.

Maar dan kom het.. Iconisch bij Loonstrokie is de Rotterdamse fun en experience die wij toevoegen aan de ogenschijnlijke saaie loonadministratie perikelen. Prijsvragen over Rotjeknor, bedrijfsbezoeken bij gerse Rotterdamse bedrijven voor een exclusief kijkje achter de schermen, zo maar gewoon een hippe Rotterdamse ijscowagen op een zomerse dag, het uitdelen van schouderklopjes aan collega’s, het pimpen van werkplekken en échte Rotterdamse goodiebags.

"Als werknemers een duimpie omhoog geven, hebben wij ons best gedaan."

En het leuke is, werknemers kunnen zelf verzoekjes indienen. Employee experience to the max. Via social media en de nieuwsbrief wordt elke werknemer geprikkeld en betrokken bij deze niet normaal zo te gekke activiteiten. Dé nieuwe manier om werknemers te laten inzien wat een beetje fun dus ook kan doen richting klanten en collega’s.

Bakkie doen? ▸
Over-Loonstrokie-wat-gaat-jij-dit-weekend-van-jouw-loonstrokie-doen.jpg

Je eigen werkplek pimpen 
of een schouderklopje voor je collega?

Doe jouw idee op de bus ▸
Scroll naar boven